אודות שושה המקום לאכול בו המבורגר

ההמבורגר המגיע לשולחן, נעשה מנתחי בשר טריים הנטחנים אצלנו מידי יום, ונצלה על הגריל במטבח הפתוח מול הסועד ובדיוק במידת העשייה אותה הוא מעדיף.

ההקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים מניבה מוצר יוצא דופן בטעמו ובמרקמו ומשאירה את הסועד עם טעם של עוד.

כמקום של המבורגר, התוספות המוגשות לידו הן בהתאם – מנות של ציפס, הום פרייז, טבעות בצל ועוד, ברמה הכי גבוהה שיש.ולמי ש״קשה״ עם תוספות מטוגנות, מוזמן לבקש סלט והשף יחתוך ויתבל אותו על המקום במיוחד עבורו.

כשהקמנו את שושה בשנת 2010, תכננו מקום של – ההמבורגר הכי טעים ו- של בית.
היום, 4 שנים אחרי, יש לנו את שניהם.
יש לנו המבורגר שהוא תאווה לחיך ויש לנו מקום שהוא בית להרבה אנשים.

ולמי ששואל… הבולדוג הצרפתי זה הסמל שלנו…

logo